De Campanula
''De roep van vreugde''

                                 

                                 Gezelschap en hulp voor 60+

De Campanula is een bloem. De betekenis van deze bloem is  ''de roep van vreugde". De vreugde verdienen wij allemaal. Om deze reden zijn wij onze bedrijf gestart. U bent gewend aan een actief en sociaal leven en heerlijk in uw eigen huis blijven wonen.  Nu bent u een dagje ouder geworden en niet in de staat zelf alles te kunnen doen, bovendien voelt u zich vaak eenzaam. De mantelzorg samen met thuiszorg bieden de noodzakelijke zorg, maar wat als u meer wilt? Wie maakt er tijd voor om samen naar de markt visje halen of naar de winkel. Maar ook voor een leuk gesprek, een kopje koffie en samen genieten. Daar hebben wij een antwoord op: De Campanula!

De Campanula staat voor Gezelschap en Hulp. De Campanula wil vreugde aan uw huis brengen! De Campanula helpt u graag met de dagelijkse taken en samen met uw een gezellige en zinvolle tijd te hebben. De Campanula heeft de tijd voor u.

Om Gezelschap en Hulp aan te vragen heeft u geen verwijzing nodig. De Campanula verleent haar diensten op particuliere basis. U betaalt uit eigen middelen of uit het persoonsgebonden budget (PGB).

Vul in het contactformulier hier onder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

In een kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u uw wensen en behoeften.